KOMPANIJA PROIZVODNI POGONI OBLAST ZA KLIJENTE PRIVATNI KORISNICI NOVOSTI KONTAKTI
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25


pogledaj video 

Progetti d.o.o. je osnovana 2001, godine, na inicijativu braće Romana i Enrika Rosi-ja, koji su već dugi niz godina prisutni u industriji obuće, a glavni predmet aktivnosti Firme je prerada poluproizvoda (gornja lica) i gotove obuće.

Proizvodnja se obavlja u tri objekta u vlasništvu Firme, i to: u Somboru, Vladimircima (zona Šapca) i Vršcu, a i sama područja sa odgovarajućim karakteristikama, vezana su uz osobenostii realizacije proizvoda.

U ove tri fabrike, zaposleno je oko 980 ljudi, a proizvodni obim predstavlja 40% ukupnog kvaniteta posla.

Ostatak proizvodnje obavljaju 22 „satelita“, tj nezavisne firme, velikim delom opremljene pozajmljenim mašinama, koje su u vlasništvu firme Progetti.

To znači da je odnos između komitenta (Progetti) i satelita (treće lice) tesno povezan, pa tokom saradnje sa firmom Progetti, oni ne mogu raditi i za druge klijente.

Obim posla iznosi oko 1,8 miliona pari godišnje, a Progetti je trenutno najveći srpski izvoznik gornjih lica i gotove obuće.

Firma je široko registrovana, pa se osim osnovne delatnosti može baviti i transportom, finansijskim uslugama, kao i drugim vrstama proizvodnje.

Naši kupci su apsolutno lojalni, i ukjlučuju i najvažnije svetske brandove.

Elastičnost integrisane proizvodnje, koja prožima veliki deo zemlje, i dobro poznavanje same nacije, obezbedjuju izvodjenje svih vrsta proizvodnje u obućarstvu, tj izradu linija ženske, muške i dečije obuće.

Tehnološki napredne mašine obavljaju i različite specijalne obrade (multi-kolor vez, laserska izrada, serigrafija, štampa, i drugo).

Administrativno sedište Firme je u Beogradu, u ulici Kneza Milosa, a napredni informacioni sistem (razvijen internim resursima) korisniku omogućava praćenje proizvodnje u realnom vremenu.

Integrisani video sistem, "Barracuda", koji je sama Firma osmislila i realizovala, omogućava u svakom trenutku povezivanje sa odgovornom proizvodnom trakom, kao i nadzor i kontrolu različitih faza proizvodnje.